RhinoRat Recordings – nytt plateselskap i Stavanger!

Vi har nylig inngått et spennende samarbeid! Med på laget har vi klesmerket Norwegian Rat og Ask Film. Denne mutasjonen kommer til å by på mye snadder, både når det kommer til det musikalske og det visuelle.

Norwegian Rat er et klesmerke konsentrert rundt de mørke og mystiske sidene i Norge. Deres karakteristiske signatur, i tillegg til kvalitet og holdbarhet, er å inkorporere norske historisk tekst og utskrifter av ulike kunstnere på innsiden av deres produkter. Norwegian Rat har samarbeidet med band som blant annet Aura Noir, Kampfar, Alfahanne, Gaahls Wyrd, Gåte, Nomadene, Electric Frankenstein og mange mange flere.

Ask Film udødeliggjør hendelser gjennom sitt ekstremt gode blikk bak filmkamera. Ask Film eies og drives av film- og tv-fotograf Peter Ask. Han har jobbet med alle de høytstående norske TV-kanalene og selskapene som NRK, TV2, Monster Entertainment og Feelgood Film for å nevne noen. Ask har vært delaktig i blant annet «Helt Perfekt», «Närje», «Dansken og Fingern» og Torsdags Kveld fra Nydalen». Flere av disse har vært nominert (og vunnet!) prisen «Gullruten for beste program.

Vår misjon er å være et alternativ til de etablerte plateselskapene. Dette gjennom å tilby rimelig studioopptak og høy-kvalitet vinyl, filmproduksjon og tilpasset merch, eller en kombinasjon av det ovennevnte. Vi tar også sikte på å benytte nærliggende omgivelser som lokasjon til våre filmproduksjoner.

Nedenfor er en smakebit av RhinoRat´s første release – SLEGEST

—— og vi lover mye spennende i tiden som kommer, både når det gjelder tekstur, lyd og bilde!

Slegest Rhinorat Recordings

Here's teaser nr.2 from the collaboration we got going with Slegest !

Slået op af RhinoRat Recordings i Fredag den 20. april 2018

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.